Yukon Portobellos Umplute Cu Aur
Yukon aur-umplute Portobellos este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 228 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, lapte, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, Pene De Aur Yukon Condimentate, și Yukon Aur Scallion Smashers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți cartoful într-o cratiță; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere: acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor folosind un cuțit ascuțit, dacă doriți.
Așezați capacele de ciuperci pe o tigaie cu jeleu, cu tulpina în jos. Se acoperă cu spray de gătit; se presară cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper.
Coaceți la 450 timp de 15 minute, întorcându-vă o dată.
Încălziți cratița la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați unt și usturoi; saut 1 minut.
Adăugați lapte, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se amestecă bine. Întoarceți cartoful în cratiță; mash cu un masher de cartofi. Puneți 1 cană piure de cartofi pe fiecare capac de ciuperci. Top fiecare cu
1 felie de brânză; se presara cu ceapa.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până când brânza se topește.