Wonton Noodles
Fidea Wonton ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Acest fel principal are 1103 calorii, 65g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Norecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de sos oy, lingurițevin haoxing, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Încercați Wonton Noodles, Fidea Wonton (Malaysian Wantan Mee), și Fidea de orez cu Wonton / Ravioli chinezi în sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte doriți să vă faceți supa wonton, curățați-vă și devein creveții. Dacă doriți ca creveții dvs. să arate întregi, îi dezvoltați fără a-i tăia, folosind o scobitoare introdusă de-a lungul unei părți a venei, pentru a săpa vena. Odată ce atinge vârful, ar trebui să puteți scoate vena cu degetele.
Puneți creveții curățați într-un castron și acoperiți cu suficientă apă rece, astfel încât creveții să fie scufundați.
Se adaugă carbonatul de potasiu și se amestecă. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Pentru a face stocul, adăugați cojile de creveți, polacul uscat, apa, zahărul, sarea și sosul de soia într-o oală. Tăiați părțile verzi ale scallionilor și adăugați-le în oală, rezervând partea albă pentru wontons.Aduceți amestecul la fierbere la foc mare. Îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață. Coborâți focul pentru a menține un foc mic, continuând să îndepărtați orice spumă pe măsură ce se acumulează. Gatiti pana cand bulionul este foarte aromat 30-40 de minute. Pentru wontons, scurgeți și clătiți creveții cu apă. Uscați creveții, apoi tăiați aproximativ 3/4 " din cea mai groasă parte a fiecărui creveți.
Adăugați bucățile groase într-un castron.Folosiți un cuțit pentru a toca capetele cozii creveților într-o pastă groasă.
Adăugați acest lucru într-un castron mic separat. Tocați mărunt părțile albe ale scallionilor și adăugați 2 lingurițe la creveții tocați, păstrând restul pentru mai târziu. În vasul cu creveții tocați, adăugați 1 linguriță de amidon de cartofi și 1 linguriță de vin Shaoxing, împreună cu sosul de stridii, sucul de ghimbir și o picătură de piper alb.
Se amestecă bine la combine.In vasul cu bucățile groase de creveți, adăugați 1/2 linguriță de amidon de cartofi și 1/2 linguriță de vin Shaoxing, împreună cu zahărul, sarea și un strop de piper alb.
Se amestecă bine pentru a combina.
Lăsați acest lucru să se marineze timp de 20 de minute.Pregătiți un castron mic cu apă. Pentru a face wontons, puneți un înveliș în palma mâinii stângi (sau mâna dreaptă dacă sunteți stângaci).
Adăugați aproximativ 1 linguriță de umplutură de creveți tocată.Se acoperă cu 1 bucată mare de creveți, se udă două margini ale învelișului și se pliază pe jumătate în diagonală pentru a face un triunghi. Sigilați colțul de sus, apoi mergeți în jos, etanșând părțile bolului, asigurându-vă că nu există aer prins în interiorul wontonului. Repetați până când rămâneți fără shrimp.To terminați supa, supa printr-o sită mare, într-o cană de măsurare lichidă, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult bulion posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de bulion. Dacă aveți mai puțin, adăugați apă pentru a face 3 căni. Strecurați acest lucru printr-o sită cu plasă foarte fină (cum ar fi o strecurătoare de ceai) într-o oală curată pentru a îndepărta orice particule fine. Reglați sarea după gust. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și fierbeți wontonii în loturi timp de aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron puțin adânc cu o lingură cu fante și aruncați cu un strop de ulei de susan pentru a nu se lipi. Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului. Dacă le doriți al dente, poate doriți să reduceți timpul de gătit cu până la 30%. Împărțiți wontonii între 3-4 boluri, apoi împărțiți tăiței uniform. Completați cu scallions tocate rezervate, apoi în cele din urmă supa noastră peste fiecare castron de tăiței wonton.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!