Wisconsin Cinci-Brânză Coace

Wisconsin Cinci-Brânză Coace
Wisconsin cinci brânză coace ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați condimente, pătrunjel, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Încercați Wisconsin Mac și brânză, wisconsin brânză chowder, și Wisconsin macaroane și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați macaroane și gătiți până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
3
Scurgere.
4
Într-un castron mare, aruncați împreună brânza mozzarella, brânza elvețiană, parmezanul și brânza Provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProvoloneProvolone
ParmezanParmezan
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți aproximativ 1/2 cană pentru topping și puneți-o deoparte. Într-un castron separat, amestecați brânza ricotta, smântâna și smântâna grea. Condimentează cu pătrunjel, condimente italiene și sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Cremă GreaCremă Grea
SmântânăSmântână
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă amestecul de brânză ricotta și macaroanele scurse în vasul cu brânzeturile și se aruncă ușor. Nu amestecați prea bine, este mai bine să lăsați dezordonat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Presărați brânza rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 10 minute, apoi întoarceți cuptorul la fiert. Se fierbe aproximativ 5 minute pentru a rumeni blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista