Winter Wonder Bars
Winter Wonder Bars necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 356 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Iarna. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, ciocolata și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bare De Citrice De Iarnă, Borș fierbinte de iarnă pentru o zi rece de iarnă, și Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament și dați deoparte.
Se toacă 1/2 din ciocolata albă în bucăți foarte mici. Se toacă ciocolata albă rămasă și ciocolata dulce-amăruie în bucăți mari, se lasă deoparte.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Topiți untul într-o cratiță mică. Nu lăsați untul să buleze sau să se coloreze.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata albă tocată mărunt. Nu amestecați ciocolata, lăsați-o deoparte.
Bateți zahărul, ouăle și vanilia împreună până se îngroașă și se colorează lămâia, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza mixerului și adăugați amestecul de unt.
Se amestecă doar pentru a se amesteca.
Adăugați amestecul de făină și amestecați doar până când făina este amestecată. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia cele două bomboane de ciocolată și nucile. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) până când brownies-urile sunt doar setate, aproximativ 30 de minute. O scobitoare introdusă în centru ar trebui să iasă cu firimituri umede încă atașate. Ca și în cazul tuturor brownies este mai bine să underbake decât să overbake. Se lasă să se răcească aproximativ 1 oră, apoi se taie în pătrate.