Whisky Slush

Whisky Slush
Whisky Slush este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă face 20 de porții cu 166 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sifon de ghimbir, concentrat de suc de portocale, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1689 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Whisky Sour Slush, Cranberry-Whisky Sour Slush, și Cupcakes de cidru tare cu mere de whisky Caramel și cremă de unt de whisky (+ o zi de naștere pe blog!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient mare de plastic combinați concentrat de limonadă, concentrat de suc de portocale, ceai, zahăr, whisky și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
WhiskyWhisky
ZahărZahăr
ApăApă
CeaiCeai
2
Se amestecă bine și se îngheață timp de 24 de ore.
3
Scoateți într-un pahar înalt, 3/4 plin și turnați ghimbir pentru a umple paharul. Se amestecă și se ornează cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista