Whisky Slush
Whisky Slush este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă face 20 de porții cu 166 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sifon de ghimbir, concentrat de suc de portocale, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1689 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Whisky Sour Slush, Cranberry-Whisky Sour Slush, și Cupcakes de cidru tare cu mere de whisky Caramel și cremă de unt de whisky (+ o zi de naștere pe blog!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un recipient mare de plastic combinați concentrat de limonadă, concentrat de suc de portocale, ceai, zahăr, whisky și apă.
Se amestecă bine și se îngheață timp de 24 de ore.
Scoateți într-un pahar înalt, 3/4 plin și turnați ghimbir pentru a umple paharul. Se amestecă și se ornează cu pene de lămâie.