Whisky De Piersici La Grătar Acru
Grilled Peach Whisky Sour ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 444 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2729 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei, sifon de tamarind, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, Whisky condimentat acru-amestec acru de casă, și Whisky Acru.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar peste mediu-înalt.
Ungeți jumătățile de piersici cu ulei și așezați-le pe grătar cu părțile tăiate în jos. Grătar, întorcându-se ocazional, până când fructele sunt moi și carbonizate la margini, dar nu se destramă, 5 până la 8 minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se răcească.
Îndepărtați și aruncați cojile de piersici, tocați grosolan fructele și transferați-le într-un ulcior mic.
Adăugați suc de lămâie în amestecul de piersici. Se amestecă până când fructele sunt complet descompuse într-un piure dur (sau piure cu un blender de imersie).
Adăugați bourbon și o ceașcă de cuburi de gheață și amestecați până se amestecă.
Pentru a servi, împărțiți amestecul între 4 pahare umplute cu gheață. Acoperiți fiecare pahar cu sifon de tamarind, serviți cu garnitură de felie de lămâie.