Wellingtons Individuale De Carne De Vită
Wellingtons individuale de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1184 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,23 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica fileuri muschiulet de vita, ceapa, sherry, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Wellingtons Individuale De Carne De Vită, Wellingtons Individuale De Carne De Vită, și Wellingtons individuale de vită cu Duxelles de ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați ciupercile, ceapa, sherry-ul, untul sau margarina și pătrunjelul și sotati până când tot lichidul este absorbit și amestecul seamănă cu o pastă. Acoperiți partea superioară a fiecărei fripturi cu amestecul.
Dezghețați parțial foile de foietaj și întindeți bucăți suficient de subțiri pentru a acoperi partea superioară, părțile laterale și partea inferioară a fiecărei fripturi.
Așezați fripturile pe o foaie de copt, acoperiți cu folie de plastic și păstrați-le la frigider până la servire.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Coaceți fripturile descoperite în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. (Notă: vor fi rare, dar vor continua să gătească în timp ce vasul este așezat.)