Walleye cu crustă de ierburi Symon cu Pierogi de homar
Walleye cu crustă de plante Symon cu Pierogi de homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1175 calorii, 159g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $15.32 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de biban de mare, frunze de pătrunjel cu frunze plate, unt de trufe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Walleye Cu Crustă De Făină De Porumb, Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, și Cozi de homar fript în unt de ierburi.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, fierbeți bulionul de pui la foc moderat până se reduce la 2/3 cană. Reduceți focul la minim și amestecați untul de trufe și untul nesărat, câte 1 lingură odată, până se încorporează. Se amestecă 1 lingură de arpagic și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați restul de 1/3 cană de arpagic cu pătrunjelul, busuiocul și 1/3 cană de ulei de măsline; se amestecă până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați piureul de plante într-un castron și amestecați firimiturile de pâine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tapetați o foaie de copt cu pergament și periați-o cu ulei. Puneți peștele pe foaia de copt, cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper. Completați fileurile cu amestecul de plante, apăsându-l ușor cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți peștele timp de 12 până la 14 minute sau până când se fulgi ușor în partea cea mai groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Între timp, într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți Pierogi de homar până la al dente, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Se scurge bine și se întoarce în tigaie. Reîncălziți sosul de unt de trufe și aruncați 1/4 cană din acesta cu pierogi. Aranjați 3 pierogi pe fiecare dintre cele 4 farfurii mari și turnați peste ele sosul de unt de trufe rămas. Puneți peștele alături sau deasupra și serviți.