Waldorf Slaw cu Bacon
Reteta Waldorf Slaw cu Bacon se poate face in aproximativ 25 de minute . Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 410 calorii , 7 g de proteine și 29 g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Funcționează bine ca garnitură la preț rezonabil. Dacă aveți zahăr, mere, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Waldorf Cole Slaw , Waldorf Salad Slaw și Bourbon-Bacon Slaw .
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-o tigaie medie la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana devine maro auriu si crocant, aproximativ 8 minute; se scurge pe prosoape de hârtie.
Bateți maioneza, oțetul, muștarul, zahărul și semințele de țelină într-un castron mare până se combină. Tăiați merele în bețișoare de chibrit, apoi adăugați în bolul cu dressingul împreună cu țelina, morcovii, nucile, stafidele, pătrunjelul și baconul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă.