Vârful coastei de vacanță fiert cu bere
Bere-fiert de Vacanță de sus a coastei ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de pudră de ceapă, sticle de bere lager, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hot dog fiert cu bere cu varză murată, Carne De Vită Fiartă Cu Bere, și Creveți BBQ fiert cu bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F
Combinați boia, zahărul brun, chimenul, cafeaua, sarea, piperul, pudra de ceapă și pudra de usturoi într-un castron mic și amestecați pentru a amesteca. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie și se freacă amestecul de condimente peste tot.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Se prăjește carnea până se rumeneste frumos, 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Se toarnă berea peste carne, se acoperă și se transferă la cuptor.
Prăjiți timp de 2 ore. Întoarceți carnea.
Adăugați usturoiul, păstârnacul și morcovii. Acoperiți și prăjiți până când carnea și legumele sunt fragede, cu aproximativ 1 1/2 ore în plus.
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de feliere.
Transferați legumele și usturoiul într-un platou, rezervând sosul de tigaie.
Retipărit cu permisiunea de la Joy of Kosher: rețete rapide și proaspete de familie de Jamie Geller, 8013 Simon and Schuster, Inc.