Vânat cu verdeață de sfeclă Sotată
Vânatul cu verdeață de sfeclă Sotată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 285 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,43 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați margarină, filet de vânat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Verdeață De Sfeclă Sotată, Verdeață De Sfeclă Sotată, și Cod cu Gremolata, capere și sfeclă verde sote.
Instrucțiuni
Așezați vânatul într-o pungă mică de plastic cu fermoar, rezistentă.
Combinați vinul și următoarele 6 ingrediente; se toarnă peste carne de vânat. Sigilați punga și agitați până când carnea este bine acoperită. Marinati in frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Tăiați tulpinile și rădăcinile din sfeclă; aruncați tulpinile și rădăcinile și rezervați verdele. Cojiți sfecla; se taie în felii groase de 1/2 inch. Gatiti sfecla in apa clocotita pentru a acoperi 8-10 minute sau pana cand este crocanta; scurgere.
Scoateți și aruncați tulpinile din verdeața de sfeclă. Spălați bine verdeața și uscați-o cu prosoape de hârtie. Tăiați verdele și lăsați-l deoparte.
Înveliți o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit.
Așezați sfecla pe un capăt al foliei; sfecla superioară cu margarină și presărați uniform cu condimente de lămâie-piper. Îndoiți capătul foliei peste sfeclă; aduceți marginile împreună. Îndoiți marginile pentru a sigila; încrețiți și sertizați marginile foliei pentru a face o etanșare etanșă.
Scurgeți vânatul, rezervând marinada. Filetați vânatul pe frigarui de 2 (10 inci). Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați pachetul de sfeclă pe raft; grătar, neacoperit, 10 minute sau până când pachetele sunt umflate și sfecla este fragedă.
Așezați kabobs pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Scoateți sfecla și kaboburile de pe grătar; puneți deoparte și păstrați la cald.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați verdeață de sfeclă; se sotează 6 minute sau până când verdele se ofilesc. Se amestecă sucul de lămâie.
Așezați verdele uniform pe farfuriile de servire; acoperiți fiecare cu un kabob de vânat.
Se servește cu sfeclă la grătar.