Vânat cu verdeață de sfeclă Sotată

Vânat cu verdeață de sfeclă Sotată
Vânatul cu verdeață de sfeclă Sotată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 285 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,43 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați margarină, filet de vânat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Verdeață De Sfeclă Sotată, Verdeață De Sfeclă Sotată, și Cod cu Gremolata, capere și sfeclă verde sote.

Instrucțiuni

1
Așezați vânatul într-o pungă mică de plastic cu fermoar, rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Combinați vinul și următoarele 6 ingrediente; se toarnă peste carne de vânat. Sigilați punga și agitați până când carnea este bine acoperită. Marinati in frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Tăiați tulpinile și rădăcinile din sfeclă; aruncați tulpinile și rădăcinile și rezervați verdele. Cojiți sfecla; se taie în felii groase de 1/2 inch. Gatiti sfecla in apa clocotita pentru a acoperi 8-10 minute sau pana cand este crocanta; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți și aruncați tulpinile din verdeața de sfeclă. Spălați bine verdeața și uscați-o cu prosoape de hârtie. Tăiați verdele și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Înveliți o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați sfecla pe un capăt al foliei; sfecla superioară cu margarină și presărați uniform cu condimente de lămâie-piper. Îndoiți capătul foliei peste sfeclă; aduceți marginile împreună. Îndoiți marginile pentru a sigila; încrețiți și sertizați marginile foliei pentru a face o etanșare etanșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Scurgeți vânatul, rezervând marinada. Filetați vânatul pe frigarui de 2 (10 inci). Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Așezați pachetul de sfeclă pe raft; grătar, neacoperit, 10 minute sau până când pachetele sunt umflate și sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Așezați kabobs pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Scoateți sfecla și kaboburile de pe grătar; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați verdeață de sfeclă; se sotează 6 minute sau până când verdele se ofilesc. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
VerziiVerzii
13
Așezați verdele uniform pe farfuriile de servire; acoperiți fiecare cu un kabob de vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
VerziiVerzii
14
Se servește cu sfeclă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista