Vinetă verde și șalotă

Vinetă verde și șalotă
Vinaigreta verde și eșalotă este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, ulei de măsline, verdeață de salată gourmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sake - somon Pocat cu verdeață ofilită și vinetă de șalotă, Shallot Dressing cu verdeață, și Scoici De Lămâie Peste Verdeață.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul de măsline, oțetul, piperul și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați verdeață de salată și eșalotă feliată în castron; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista