Vinetă De Vinete
Vinaigreta de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 60 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper cayenne, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Vinetă Italiană De Vinete, Vinete la grătar cu vinetă de mentă, și Vinete la grătar cu vinetă de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți vinetele și îndepărtați tulpinile.
Se pune într-o oală mare cu apă ușor sărată. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mediu, amestecați împreună usturoiul, sarea, piperul și cayenne.
Tăiați o fantă pe lungime în centrul fiecărei vinete și împachetați amestecul de usturoi.
Așezați vinetele într-un borcan de sticlă sau într-un vas de copt din sticlă.
Bateți împreună uleiul și oțetul și turnați peste plantele de ou pentru a acoperi. Dați-l la frigider timp de 2 zile înainte de feliere și servire.