Vinetă De Roșii Cherry
Vinaigreta de roșii Cherry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, arpagic, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bol de tăiței Ramen cu Avocado și roșii Cherry cu vinetă de busuioc de lămâie, Salată de brânză ofilită cu crutoane de mămăligă și vinetă caldă de roșii Cherry, și Salată de mere, cireșe și nuci confiate + vinetă balsamică de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați jumătate din roșiile cherry în jumătate.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșii înjumătățite și întregi și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să eliberați sucuri, 4-6 minute. Puneți câteva roșii cu o lingură.
Adăugați 1 lingură de oțet și restul de 2 linguri de ulei; se condimentează cu sare și piper.
Serviți cald sau la temperatura camerei; adăugați arpagic chiar înainte de servire.
Faceți înainte: Vinaigreta poate fi făcută (fără arpagic) cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și amestecați arpagicul.
Încă trei moduri de a folosi această vinaigretă• marinati friptura de flanc într-un amestec de ulei de măsline, piper negru crăpat și usturoi tocat. Condimentează friptura cu sare și grătar. Feliați, apoi serviți cu vinetă.* Aruncați vinaigreta și o mână de feta mărunțită cu paste fierte. Terminați cu mai mult arpagic tocat.• Pentru un riff pe ratatouille, grătar sau friptură de dovlecei feliate, dovlecei de vară, ceapă, ardei roșii dulci și vinete până când legumele sunt moi. Aruncați împreună cu vinaigreta.
Per porție: 80 de calorii, 7 g grăsime, 1 g fibre