Vinetă De Roșii Cherry

Vinetă De Roșii Cherry
Vinaigreta de roșii Cherry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, arpagic, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bol de tăiței Ramen cu Avocado și roșii Cherry cu vinetă de busuioc de lămâie, Salată de brânză ofilită cu crutoane de mămăligă și vinetă caldă de roșii Cherry, și Salată de mere, cireșe și nuci confiate + vinetă balsamică de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați jumătate din roșiile cherry în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați roșii înjumătățite și întregi și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să eliberați sucuri, 4-6 minute. Puneți câteva roșii cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
5
Adăugați 1 lingură de oțet și restul de 2 linguri de ulei; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Serviți cald sau la temperatura camerei; adăugați arpagic chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
7
Faceți înainte: Vinaigreta poate fi făcută (fără arpagic) cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și amestecați arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
ArpagicArpagic
1
Încă trei moduri de a folosi această vinaigretă• marinati friptura de flanc într-un amestec de ulei de măsline, piper negru crăpat și usturoi tocat. Condimentează friptura cu sare și grătar. Feliați, apoi serviți cu vinetă.* Aruncați vinaigreta și o mână de feta mărunțită cu paste fierte. Terminați cu mai mult arpagic tocat.• Pentru un riff pe ratatouille, grătar sau friptură de dovlecei feliate, dovlecei de vară, ceapă, ardei roșii dulci și vinete până când legumele sunt moi. Aruncați împreună cu vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Ardei RoșuArdei Roșu
Squash De VarăSquash De Vară
Paste FiertePaste Fierte
Friptură De FlancFriptură De Flanc
VinetăVinetă
LegumeLegume
VineteVinete
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Brânză FetaBrânză Feta
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Bon App Ampercoltit
3
Per porție: 80 de calorii, 7 g grăsime, 1 g fibre
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista