Vinetă Caldă De Slănină-Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vinaigreta caldă de slănină-ciuperci. Această rețetă servește 4. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 192 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată caldă de spanac cu vinetă de slănină-ciuperci, Salată caldă de ciuperci cu vinetă Pistou, și Rață la grătar cu salată caldă de ciuperci și vinetă de trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 4 uncii de slănină (aproximativ 4 felii) în benzi late de 1/2".Gatiti slanina cu 3 linguri de apa intr-o tigaie medie la foc mediu,amestecand des, pana cand slanina incepe sa fie crocanta.
Adăugați 2 căni de ciuperci feliate; gatiti, aruncand ocazional, pana se inmoaie, 5-6 minute.
Oțet de Sherry și 1/4 cană de apă; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut. Se amestecă 2 linguri de ulei vegetal. Se condimentează cu sare kosher șipiper negru proaspăt măcinat. Se amestecă 2 linguri de frunze plate tocate parsley.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Reîncălziți înainte de utilizare.