Vinetele umplute ale mamei Chiarello
Vinetele umplute ale mamei Chiarello ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 470 calorii. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei de măsline, roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Vinetele umplute ale mamei Chiarello, Vinetele umplute ale mamei (de Michael Chiarello), și Zucchini umpluți de Maman Elsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați vinetele în jumătate și scoateți centrul, lăsând suficientă carne în interiorul pielii, astfel încât să-și păstreze forma atunci când este coaptă. Se toacă vinetele care au fost scoase din interior; se pune în cratiță, se acoperă cu apă și se fierbe până se înmoaie foarte mult, 10 până la 12 minute.
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu. Sare și piper carnea de vită.
Adăugați carnea de vită măcinată condimentată în tigaie și sotati până când tot lichidul său este evaporat și carnea de vită începe să se rumenească ușor.
Lăsați să se răcească scurt și tocați carnea de vită gătită, astfel încât să nu existe bucăți mari de carne. Într-o altă tigaie medie la foc mediu, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și sotati ceapa, piperul și usturoiul împreună în ulei.
Într-un castron, amestecați vinetele fierte, legumele, carnea de vită, ierburile, 1 cană de brânză, 1/4 cană de pesmet și oul. Umpleți jumătățile de vinete scoase cu acest amestec, împărțind-o uniform între cele două jumătăți.
Se acoperă cu roșii tocate, restul de 1/4 cană de brânză, restul de 1/4 cană de pesmet și se condimentează cu sare și piper.
Așezați pe o tavă de cuptor cu ulei sau un vas de copt și coaceți timp de 50 de minute.
Se lasă să se răcească scurt; feliați în lățime și serviți.