Vinetele dulci și acre românești ale lui Susan Feniger ' s Street Food

Vinetele dulci și acre românești ale lui Susan Feniger ' s Street Food
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încearcă vinetele dulci și acre românești ale lui Susan Feniger ' s Street Food. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.02 pe portie. O porție conține 583 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze și tulpini de pătrunjel, sare kosher, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger, Toastul Kaya al lui Susan Feniger, și Găluștele ucrainene de spanac ale lui Susan Feniger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați ambele capete ale fiecărei vinete și tăiați-le pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
2
Așezați feliile pe o foaie de copt și presărați ambele părți cu cele 3 linguri de sare. Se lasă deoparte 20 de minute, astfel încât sarea să scoată o parte din apă din vinete. Apoi uscați vinetele cu un prosop de vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Puneți uleiul de măsline, usturoiul, ceapa verde, pătrunjelul, cayenne și restul de 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie și piureul până se formează o pastă netedă (va semăna cu pesto).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Se întinde Liberal pe ambele părți ale feliilor de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Într-o tigaie mare saut saut la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați suficiente felii de vinete pentru a acoperi fundul tigaiei și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și se fierb, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați vinetele pe un platou sau farfurie. Repetați acest proces cu feliile de vinete rămase, adăugând 2 linguri de ulei pentru fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Tăiați vinetele fierte în fâșii de 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
9
Într-o cratiță așezată la foc mediu, combinați roșiile, oțetul și zahărul brun. Se fierbe timp de 12 minute sau până când roșiile încep să se descompună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați fâșiile de vinete și amestecați împreună. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 8 până la 10 minute, până când cea mai mare parte a lichidului a fost gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
11
Se ia de pe foc și se servește sau se răcește. Acest fel de mâncare poate fi servit cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista