Vinete-Ziti Parmezan

Vinete-Ziti Parmezan
Vinete-Ziti parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 527 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de paste ziti, ouă, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ziti, vinete și Fontina Gratin, Ziti la cuptor cu vinete prăjite și ardei, și Ziti la cuptor cu vinete și brânză Ricotta.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de vinete într-un castron și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să se scurgă peste un bol la frigider cel puțin o oră. Îmi place să fac asta peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați paste ziti și gătiți timp de aproximativ 6 minute sau până aproape fragede. Se va găti restul drumului în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZitiZiti
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scurgere.
6
Amestecați brânza ricotta și ouăle într-un castron mic. Se amestecă jumătate din brânza mozzarella și brânza Pecorino Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Întindeți un strat subțire de sos în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Aranjați straturi de vinete, brânză, paste ziti și mai mult sos până la vârful tigaiei. Se acoperă cu brânza mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ZitiZiti
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se încălzește și brânza se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista