Vinete Umplute Cu Ciuperci

Vinete Umplute Cu Ciuperci
Vinetele umplute cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 434 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână baghetă, ciuperci de stridii, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Vinete Umplute Cu Ciuperci, Vinete Umplute Cu Ciuperci (Vinete), și Vinete umplute cu carne de vită, curcan și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți vinetele pe lungime și tăiați carnea, lăsând coji de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2
Tăiați carnea în zaruri de 1/2 inch. Sareți cojile de vinete și lăsați să stea 30 de minute. Bateți cojile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Frecați vinetele cu ulei; așezați-le pe o foaie de copt cu margini, tăiate cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Între timp, într-o tigaie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ciupercile. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se gătește la foc moderat până se înmoaie; se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați vinetele tăiate cubulețe. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se gătește până se înmoaie și se rumenesc, 3 minute; se adaugă la ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
10
Adăugați usturoiul, ceapa și 2 linguri de ulei de măsline în tigaie. Acoperiți și gătiți, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se adaugă chimenul și 1 lingură de unt și se amestecă până se parfumează, 1 minut; se adaugă la ciuperci. Se amestecă pâinea înmuiată în vin, brânza și bulionul și se condimentează umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Întoarceți cojile de vinete tăiate cu fața în sus și umpleți cu umplutura de pâine. Punctați blaturile cu restul de 1 lingură de unt și coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Preîncălziți broilerul. Fierbeți vinetele la 4 centimetri de la foc până se rumenesc, 2 minute. Se acoperă cu pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista