Vinete Umplute Cu Ciuperci
Vinetele umplute cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 434 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână baghetă, ciuperci de stridii, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Vinete Umplute Cu Ciuperci, Vinete Umplute Cu Ciuperci (Vinete), și Vinete umplute cu carne de vită, curcan și ciuperci.
Instrucțiuni
Înjumătățiți vinetele pe lungime și tăiați carnea, lăsând coji de 1/4 inch.
Tăiați carnea în zaruri de 1/2 inch. Sareți cojile de vinete și lăsați să stea 30 de minute. Bateți cojile uscate.
Preîncălziți cuptorul la 35
Frecați vinetele cu ulei; așezați-le pe o foaie de copt cu margini, tăiate cu fața în jos.
Adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute.
Între timp, într-o tigaie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ciupercile. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se gătește la foc moderat până se înmoaie; se transferă într-un castron.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați vinetele tăiate cubulețe. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se gătește până se înmoaie și se rumenesc, 3 minute; se adaugă la ciuperci.
Adăugați usturoiul, ceapa și 2 linguri de ulei de măsline în tigaie. Acoperiți și gătiți, până se înmoaie.
Se adaugă chimenul și 1 lingură de unt și se amestecă până se parfumează, 1 minut; se adaugă la ciuperci. Se amestecă pâinea înmuiată în vin, brânza și bulionul și se condimentează umplutura cu sare și piper.
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Întoarceți cojile de vinete tăiate cu fața în sus și umpleți cu umplutura de pâine. Punctați blaturile cu restul de 1 lingură de unt și coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 10 minute.
Preîncălziți broilerul. Fierbeți vinetele la 4 centimetri de la foc până se rumenesc, 2 minute. Se acoperă cu pătrunjelul și se servește.