Vinete Rollatini
Vinete Rollatini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, la 3 căței de usturoi, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ricotta într-o strecurătoare fină așezată peste un bol la frigider pentru câteva ore. Aruncați excesul de lichid.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți un strat subțire de ulei de măsline pe 3 tigăi de copt sau foi de prăjituri sau reutilizați aceeași tigaie de mai multe ori.
Spălați vinetele și tăiați vârfurile.
Puneți capătul plat în jos pe placa de tăiere. Feliați vinetele pe lungime în felii groase de 1/4 inci, pentru a face aproximativ 15 felii. Bateți 4 ouă.
Adăugați sare și piper pentru a condimenta ouăle. Se acoperă fiecare felie de vinete cu făină, apoi se înmoaie în ouăle bătute, se scurge orice amestec de ouă în exces și se așează plat pe foaia de copt.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Dacă nu puteți găti toate vinetele simultan, coaceți-le în loturi.
Se scoate din cuptor și se răcește la temperatura camerei. Notă: puteți face vinetele din timp și le puteți păstra la frigider.
Combinați spanacul, ricotta, oul rămas, usturoiul și 1/2 cană de Romano sau parmezan ras într-un bol.
Adăugați sare și piper, după gust.
Puneți 1 cană de sos de roșii pe fundul unui vas mic de copt. Lingurați 1 până la 2 linguri de umplutură pe capătul larg al fiecărei bucăți de vinete. Apoi, rostogoliți fiecare bucată și puneți-o în vasul de copt.
Se acoperă cu sosul de roșii rămas, mozzarella mărunțită și parmezanul ras rămas. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute, până când sosul de roșii clocotește și umplutura este fierbinte.
Lăsați-i să se odihnească timp de 15 minute înainte de servire.