Vinete Rollatini

Vinete Rollatini
Vinete Rollatini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, la 3 căței de usturoi, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ricotta într-o strecurătoare fină așezată peste un bol la frigider pentru câteva ore. Aruncați excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Întindeți un strat subțire de ulei de măsline pe 3 tigăi de copt sau foi de prăjituri sau reutilizați aceeași tigaie de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Spălați vinetele și tăiați vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Puneți capătul plat în jos pe placa de tăiere. Feliați vinetele pe lungime în felii groase de 1/4 inci, pentru a face aproximativ 15 felii. Bateți 4 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Adăugați sare și piper pentru a condimenta ouăle. Se acoperă fiecare felie de vinete cu făină, apoi se înmoaie în ouăle bătute, se scurge orice amestec de ouă în exces și se așează plat pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Dacă nu puteți găti toate vinetele simultan, coaceți-le în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se scoate din cuptor și se răcește la temperatura camerei. Notă: puteți face vinetele din timp și le puteți păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Combinați spanacul, ricotta, oul rămas, usturoiul și 1/2 cană de Romano sau parmezan ras într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Se amestecă bine.
11
Adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
12
Puneți 1 cană de sos de roșii pe fundul unui vas mic de copt. Lingurați 1 până la 2 linguri de umplutură pe capătul larg al fiecărei bucăți de vinete. Apoi, rostogoliți fiecare bucată și puneți-o în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
13
Se acoperă cu sosul de roșii rămas, mozzarella mărunțită și parmezanul ras rămas. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute, până când sosul de roșii clocotește și umplutura este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Lăsați-i să se odihnească timp de 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Revista