Vinete Parmezan I

Vinete Parmezan I
Vinete parmezan s-ar putea să fie doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 313 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ou, brânză mozzarella, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți ale feliilor de vinete cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
2
Așezați feliile într-o strecurătoare și așezați un vas sub strecurătoare pentru a capta lichidul care va transpira din vinete. Se lasă să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, amestecați ricotta, brânza mozzarella și 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Se amestecă în ou și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
OuăOuă
5
Clătiți vinetele în apă rece până când se îndepărtează toată sarea. Într-o tigaie mare, încălziți 4 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați un strat de vinete în tigaie, rumeniți fiecare parte. Repetați cu feliile de vinete rămase, folosind ulei suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-un vas de copt de 9x13 inch, întindeți uniform 1 1/2 căni de sos de spaghete. Aranjați un singur strat de felii de vinete deasupra sosului. Acoperiți vinetele cu 1/2 din amestecul de brânză. Repetați procesul de stratificare până când se folosește tot amestecul de vinete și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
VineteVinete
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se toarnă sosul rămas deasupra straturilor și se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SosSos
9
Coaceți 30 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista