Vinete Mătăsoase În Stil Birmanez
Matasoasa vinete în stil birmanez este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ou, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Curry De Porc În Stil Birmanez, Prăjituri de vițel pe vinete mătăsoase, și Panthay Khauk-swe (stil birmanez ?Pui? și Curry de tăiței) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înțepați vinetele peste tot și transferați-le pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți 50 de minute, până când vinetele sunt foarte moi.
Lăsați să se răcească să se încălzească. Înjumătățiți vinetele pe lungime și scoateți carnea moale într-un bol. Folosind o furculiță, bateți oul până când amestecul este pufos.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați chile și șalotă și gătiți la foc moderat timp de 30 de secunde.
Adăugați amestecul de vinete și gătiți, amestecând constant, până când este foarte neted, 1 minut. Se condimentează cu sare și se transferă într-un castron. Aruncați chile. Acoperiți vinetele cu ierburile și serviți.