Vinete Mătăsoase În Stil Birmanez

Vinete Mătăsoase În Stil Birmanez
Matasoasa vinete în stil birmanez este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ou, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Curry De Porc În Stil Birmanez, Prăjituri de vițel pe vinete mătăsoase, și Panthay Khauk-swe (stil birmanez ?Pui? și Curry de tăiței) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Înțepați vinetele peste tot și transferați-le pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți 50 de minute, până când vinetele sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Lăsați să se răcească să se încălzească. Înjumătățiți vinetele pe lungime și scoateți carnea moale într-un bol. Folosind o furculiță, bateți oul până când amestecul este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați chile și șalotă și gătiți la foc moderat timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
6
Adăugați amestecul de vinete și gătiți, amestecând constant, până când este foarte neted, 1 minut. Se condimentează cu sare și se transferă într-un castron. Aruncați chile. Acoperiți vinetele cu ierburile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista