Vinetele murate din India de Sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 701 calorii, 8g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de semințe de chimen, apă, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Curry De Vinete Din India De Sud (Vinete) , Sud Indian Adai, și Curry De Legume Din India De Sud pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.