Vinete japoneze întregi la grătar cu sos de lămâie și soia

Vinete japoneze întregi la grătar cu sos de lămâie și soia
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură pescatariană? Vinetele japoneze întregi la grătar cu sos de lămâie și soia ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 102 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vinete japoneze, sos de soia, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Vinete japoneze la grătar cu sos Tahini, Vinete Japoneze La Grătar, și Ww 0 Puncte Vinete Japoneze La Grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sosul de soia, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un castron pentru a face pansamentul; pune deoparte. Marcați capătul tulpinii fiecărei vinete, făcând o tăietură circulară în piele (acest lucru va face vinetele mai ușor de curățat). Introduceți câteva găuri în vinete cu o frigăruie sau o furculiță pentru a permite aburului să scape în timp ce se grătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți un grătar la mediu. Grătiți aproximativ 8 minute, întorcând vinetele un sfert de tură la fiecare 2 minute. Încercați să grătiți vinetele de jur împrejur. Testați vinetele pentru coacere apăsând pe părțile lor cu o pereche de clești. Dacă vinetele dau ușor, sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Transferați vinetele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
De îndată ce vinetele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați cu grijă pielea (pielea se desprinde mai ușor dacă vinetele sunt calde; nu o lăsați să se răcească complet). După ce ați îndepărtat pielea, Îndepărtați tulpinile și tăiați fiecare vinete în 4 bucăți, tăind într-un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Transferați feliile de vinete într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6
Stropiți cu pansament, presărați cu bonito și serviți.
7
Retipărit cu permisiunea grătarului japonez: de la Yakitori clasici la friptură, fructe de mare și legume de Tadashi Ono & Harris Salat. Copyright 2011 de Tadashi Ono și Harris Salat; fotografii alimentare copyright 2011 de Todd Coleman. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
VerziiVerzii
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
adaugă note notele mele
9
editează notele mele
10
făcut
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista