Vinete Glazurate Picante Hoisin
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Vinetele glazurate picante Hoisin ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 329 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos hoisin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Glazurate Picante Hoisin, Hoisin picant-dovlecei glazurați, și Hoisin picant și porumb glazurat cu susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ghimbirul, usturoiul și fulgii de chili roșii și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în hoisin, oțet și sos de soia până se combină și apoi se strecoară, rezervând sosul.
Încălziți grătarul la mare.
Ungeți feliile de vinete pe ambele părți cu uleiul și condimentați cu sare și piper.
Așezați feliile pe grătar și grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute.
Periați cu o parte din glazură, întoarceți-o și continuați să grătiți până când este gătită, perindând cu mai multă glazură, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Scoateți de pe grătar și periați cu glazura rămasă.
Se transferă într-un platou și se presară cu coriandru.