Vinete, dovlecei și roșii Cherry cu ouă coapte

Vinete, dovlecei și roșii Cherry cu ouă coapte
Vinetele, dovleceii și Hash-ul de roșii Cherry cu ouă coapte este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. O porție conține 411 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. 116 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, ulei de măsline, dovlecei de vară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Ouă prăjite și maro de hash de dovleac, Hash de cartofi dulci cu ouă coapte, și Fermierii de piață Hash cu ouă coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti vinetele la cuptorul cu microunde: condimentați ușor feliile de vinete pe ambele părți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Așezați un strat dublu de prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat pe o farfurie mare și așezați deasupra un singur strat de felii de vinete. Acoperiți cu încă 2 straturi prosoape de hârtie sau prosop de bucătărie curat. Acoperiți cu a doua farfurie mare și așezați un alt strat de prosoape de hârtie și vinete deasupra. Sus cu a treia farfurie mare. Cuptorul cu microunde la putere mare până când vinetele sunt ușor comprimate, aproximativ 3 minute (aveți grijă, plăcile vor fi fierbinți). Apăsați ferm feliile de vinete între prosoape de hârtie până se comprimă. Puneți deoparte pe o farfurie mare. Repetați pașii de microunde și presare până când toate feliile de vinete sunt comprimate. Continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pentru a găti Eggpant în cuptor: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie de copt cu margini cu un strat dublu de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Întindeți feliile de vinete peste prosoape într-un singur strat și acoperiți cu un al doilea strat de prosoape de hârtie. Acoperiți cu o a doua foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Coaceți până când feliile de vinete sunt ușor comprimate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și apăsați în jos pe tava de sus pentru a comprima felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească, apoi transferați vinetele pe o farfurie mare și continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și creșteți căldura la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați vinetele, condimentați după gust cu sare și piper și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute. Reveniți la placa mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
12
Adăugați 2 linguri suplimentare de ulei în tigaie și încălziți până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați felii de dovlecei și dovlecei, condimentați după gust cu sare și piper și gătiți, aruncând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
14
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și încălziți până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați ceapa, condimentați după gust cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
16
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
17
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți vinetele, dovleceii și dovleceii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Pentru a finaliza, împărțiți amestecul între patru feluri de mâncare individuale pentru cuptor. Creați un puț în centrul fiecăruia și rupeți un ou în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Coaceți până când oul este abia setat, dar gălbenușul este încă moale, aproximativ 6 minute. Alternativ, lăsați amestecul într-o tigaie mare, Creați patru godeuri, rupeți un ou în fiecare și coaceți până când ouăle abia sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă moi, aproximativ 6 minute. Condimentați ouăle cu sare și piper și presărați arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
Serviți imediat cu sos fierbinte sau pastă de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista