Vinete cu roșii și Bruschetă de mentă

Vinetele cu roșii și Bruschetta de mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 63 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de pâine de pâine, pudră de usturoi, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Vinete cu Bruschetă de mentă, Bruschetta De Vinete Și Mentă, și Vinete carbonizate și roșii cu Harissan și mentă.
Instrucțiuni
Se amestecă roșiile, vinetele, ceapa, menta, busuiocul și praful de usturoi într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 45 de minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt.
Prăjiți feliile de pâine în cuptorul preîncălzit până când sunt crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Lasă să se răcească ușor.
Puneți amestecul de roșii pe fiecare felie de pâine prăjită; se presară cu brânză de capră.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza de capră se rumeneste ușor, aproximativ 4 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon