Vinete Coapte Libaneze

Vinete Coapte Libaneze
Vinetele coapte libaneze ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $2.28 pe portie. Acest fel principal are 495 calorii, 30g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de tocană de vită, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Vinete Umplute Libaneze, Vinete umplute în stil libanez, și Vinete Liban (Vinete Libaneze).

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele în felii de jumătate de inch; se presară cu 1 linguriță de sare și se lasă să stea 20 de minute; ștergeți lichidul cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(cum Ar Fi PAN®)(cum Ar Fi PAN®)
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De CiocolatăBucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De Ciocolată
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; rumeniti ceapa si tocanati carnea in uleiul incins. Se amestecă nucile și se fierbe încă 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii) Ambalaj Biscuiți Refrigerați Cu Strat Mare De Fulgi3 Uncii) Ambalaj Biscuiți Refrigerați Cu Strat Mare De Fulgi
Carne De VităCarne De Vită
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt Nesarat Sau Margarina1 Baton De Unt Nesarat Sau Margarina
4
Aranjați jumătate din feliile de vinete în fundul unui vas de copt de 9x13 inch; puneți amestecul de vită peste stratul de vinete. Acoperiți amestecul de vită cu feliile de vinete rămase, cartofii și roșiile; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Caramele De Migdale Sau De Ciocolată1 Cană De Caramele De Migdale Sau De Ciocolată
5
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când vinetele sunt moi; aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De CiocolatăBucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista