Vinete Coapte Libaneze
Vinetele coapte libaneze ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $2.28 pe portie. Acest fel principal are 495 calorii, 30g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de tocană de vită, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Vinete Umplute Libaneze, Vinete umplute în stil libanez, și Vinete Liban (Vinete Libaneze).
Instrucțiuni
Tăiați vinetele în felii de jumătate de inch; se presară cu 1 linguriță de sare și se lasă să stea 20 de minute; ștergeți lichidul cu un prosop de hârtie.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; rumeniti ceapa si tocanati carnea in uleiul incins. Se amestecă nucile și se fierbe încă 2 minute; se ia de pe foc.
Aranjați jumătate din feliile de vinete în fundul unui vas de copt de 9x13 inch; puneți amestecul de vită peste stratul de vinete. Acoperiți amestecul de vită cu feliile de vinete rămase, cartofii și roșiile; condimentează cu sare și piper.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când vinetele sunt moi; aproximativ 1 oră.