Vinete coapte cu umplutură de brânză sărată

Vinete coapte cu umplutură de brânză sărată
Vinetele coapte cu umplutură de brânză sărată sunt un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, ardei gras, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Cu Umplutură De Brânză La Cuptor, Caserola De Umplutură Cu Brânză La Cuptor, și Ceapă Savuroasă La Cuptor Cu Brânză Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scor partea tăiată a fiecărei jumătăți de vinete făcând 4 tăieturi transversale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Așezați jumătățile de vinete, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor; se răcește pe tigaie 10 minute. Îndepărtați cu grijă pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/3 inch; rezervați coji de vinete. Se toacă pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Stropiți pesmetul cu ulei de măsline și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
9
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se adauga ceapa; saut 3 minute. Se amestecă vinetele tocate, ardeiul gras, roșiile, oregano și usturoiul; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 5 minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
VineteVinete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
TomateTomate
CeapăCeapă
11
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, pătrunjelul, sarea și piperul negru. Umpleți fiecare coajă de vinete cu aproximativ 1/2 cană amestec de ceapă; se presară cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
VineteVinete
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
SareSare
12
Așezați pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista