Vinete aburite în stil chinezesc cu sos de soia și ulei de susan
Vinetele aburite în stil chinezesc cu sos de soia și ulei de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 193 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ulei de susan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește Chinezesc aburit cu sos de susan de soia {video}, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Vinete Aburite Cu Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți vinetele și puneți-le într-un abur. Aburiți până când carnea se simte moale și saturată de umiditate, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din abur și lăsați să se răcească. Când vinetele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți carnea în segmente lungi, lăsând cât mai bine buzunarele de semințe din vinete.
Între timp, amestecați împreună ulei de măsline, ulei de susan, sos de soia, oțet, usturoi, 1/2 linguriță sare, zahăr, tahini și ulei de chili. Aruncați vinetele în pansament, apoi gustați adăugați mai multă sare, zahăr sau oțet după cum doriți.
Garnisiți cu scallions, coriandru și/sau semințe de susan prăjite.