Vindaloo pentru pui sau miel durează în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 804 calorii, 38g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită chimen măcinat, sare și piper, orez de iasomie și mentă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Ușor 5 Pas de pui, carne de porc, carne de vită sau miel Vindaloo, Lamb vindaloo, și Vindaloo de porc sau miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați turmericul, coriandrul, chimenul, boiaua, muștarul uscat, cardamomul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1
Așezați puiul (cu excepția aripilor) într-un vas superficial și îmbrăcați-vă cu jumătate din amestecul de condimente, usturoiul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Acoperiți și lăsați la marinat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Avocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Așezați aripile de pui într-o oală mică, acoperiți cu apă și condimentați cu sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și braconați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare, adâncă sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, ardeiul iute, ghimbirul, ceapa și amestecul de condimente curry rămas. Se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați roșiile și aproximativ 1 cană din stocul de aripi și dați la fiert. Glisați puiul și acoperiți parțial cu capacul sau folia, permițând să scape puțin abur. Reduceți focul la foc mic și braconați puiul în sos, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Pentru servire: între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Încălziți naanul pe o tigaie cu un strop de apă, apoi periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Naan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Serviti vindaloo cu alegere de garnituri peste orez,și naan pe partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Naan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Vindaloo în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling,Gruener Veltliner și Sparkling ros Euro. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă)