Vindaloo pentru pui sau miel

Vindaloo pentru pui sau miel
Vindaloo pentru pui sau miel durează în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 804 calorii, 38g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită chimen măcinat, sare și piper, orez de iasomie și mentă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Ușor 5 Pas de pui, carne de porc, carne de vită sau miel Vindaloo, Lamb vindaloo, și Vindaloo de porc sau miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați turmericul, coriandrul, chimenul, boiaua, muștarul uscat, cardamomul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1
Așezați puiul (cu excepția aripilor) într-un vas superficial și îmbrăcați-vă cu jumătate din amestecul de condimente, usturoiul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Acoperiți și lăsați la marinat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Așezați aripile de pui într-o oală mică, acoperiți cu apă și condimentați cu sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și braconați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare, adâncă sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, ardeiul iute, ghimbirul, ceapa și amestecul de condimente curry rămas. Se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați roșiile și aproximativ 1 cană din stocul de aripi și dați la fiert. Glisați puiul și acoperiți parțial cu capacul sau folia, permițând să scape puțin abur. Reduceți focul la foc mic și braconați puiul în sos, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Pentru servire: între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Încălziți naanul pe o tigaie cu un strop de apă, apoi periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviti vindaloo cu alegere de garnituri peste orez,și naan pe partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Vindaloo în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling,Gruener Veltliner și Sparkling ros Euro. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă)
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista