Vin și carne de porc marinată Dijon

Vin și carne de porc marinată Dijon
Vinul și carnea de porc marinată Dijon ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, filet de porc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Dijon, Cotlet De Porc Portocaliu-Dijon, și Muschi de porc cu os cu sos Dijon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați filetul de porc într-un vas adânc de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă usturoiul, ceapa, pătrunjelul, muștarul, vinul, iaurtul, uleiul de măsline, sarea, piperul, fulgii de ardei roșu, oregano, busuioc, cimbru, bulion și suc de lămâie într-un castron; se toarnă peste carnea de porc. Acoperiți întregul vas cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
MuștarMuștar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IaurtIaurt
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă a atins 145 grade F (63 grade C), aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți filetul din vas și acoperiți cu folie de aluminiu pe o tăietură. Lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de feliere. Rezervați sosul din vas și serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista