Vinul și carnea de porc marinată Dijon ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, filet de porc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Dijon, Cotlet De Porc Portocaliu-Dijon, și Muschi de porc cu os cu sos Dijon.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați filetul de porc într-un vas adânc de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se amestecă usturoiul, ceapa, pătrunjelul, muștarul, vinul, iaurtul, uleiul de măsline, sarea, piperul, fulgii de ardei roșu, oregano, busuioc, cimbru, bulion și suc de lămâie într-un castron; se toarnă peste carnea de porc. Acoperiți întregul vas cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Muștar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Iaurt
Busuioc
Ceapă
Cimbru
Carne De Porc
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Bol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă a atins 145 grade F (63 grade C), aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți filetul din vas și acoperiți cu folie de aluminiu pe o tăietură. Lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de feliere. Rezervați sosul din vas și serviți pe lateral.