Vin roșu-coaste scurte fierte cu legume

Vin roșu-coaste scurte fierte cu legume
Coaste scurte fierte cu vin roșu cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1164 calorii, 41G de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cartofi, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite, Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe vinul, bulionul și cimbru într - o oală grea lată de 6 până la 7 litri până se reduce la aproximativ 5 căni, aproximativ 30 de minute, apoi se toarnă printr-o sită fină într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Gatiti ceapa intreaga in ulei in oala curatata la foc moderat, amestecand frecvent, pana devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați căței de usturoi și gătiți, amestecând frecvent, până când usturoiul este auriu și șalotele se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie, rezervând grăsime în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se usucă coastele și se condimentează bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoasteCoaste
6
Încălziți grăsimea în oală la foc mare, apoi prăjiți coastele în 3 loturi până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute pe lot, transferând cu clești într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se toarnă orice grăsime în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întoarceți coastele, șalotele, usturoiul și vinul redus în oală cu jeleu și sare după gust, apoi fierbeți, acoperit, fără agitare, 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
JeleuJeleu
CoasteCoaste
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
După ce carnea a fiert la foc mic 1 1/4 ore, curățați morcovii, apoi tăiați morcovii și dovleceii în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Curățați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
CarneCarne
10
Adăugați cartofi și morcovi în oală (nu amestecați) și fierbeți, acoperiți, până când coastele sunt fragede și cartofii și morcovii sunt doar fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați dovlecelul în oală (nu amestecați) și fierbeți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Transferați carnea și legumele cu o lingură pliată într-un vas mare de servire. Aruncați orice oase libere și păstrați carnea și legumele calde, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
13
Degresați grăsimea din sos și rezervați 1 lingură de grăsime. Se amestecă grăsimea rezervată în făină într-un castron mic pentru a face o pastă uscată. Pastă subțire cu 2 linguri de sos cald. Aduceți sosul la fiert și amestecați jumătate din pasta de făină până se îngroașă. (Dacă este necesar, amestecați mai multă pastă în sosul clocotit până se îngroașă până la consistența dorită.) Se fierbe sosul, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Se toarnă peste carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
1
* Coastele pot fi gătite, fără dovlecei, cu 1 zi înainte. Se răcește în oală, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți în sos, apoi adăugați dovleceii. Se fierbe la foc mic, acoperit, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista