Vin roșu-coaste scurte fierte cu legume
Coaste scurte fierte cu vin roșu cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1164 calorii, 41G de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cartofi, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite, Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe vinul, bulionul și cimbru într - o oală grea lată de 6 până la 7 litri până se reduce la aproximativ 5 căni, aproximativ 30 de minute, apoi se toarnă printr-o sită fină într-un castron rezistent la căldură.
Gatiti ceapa intreaga in ulei in oala curatata la foc moderat, amestecand frecvent, pana devine aurie, aproximativ 6 minute.
Adăugați căței de usturoi și gătiți, amestecând frecvent, până când usturoiul este auriu și șalotele se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie, rezervând grăsime în oală.
Se usucă coastele și se condimentează bine cu sare și piper.
Încălziți grăsimea în oală la foc mare, apoi prăjiți coastele în 3 loturi până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute pe lot, transferând cu clești într-un castron.
Se toarnă orice grăsime în tigaie.
Întoarceți coastele, șalotele, usturoiul și vinul redus în oală cu jeleu și sare după gust, apoi fierbeți, acoperit, fără agitare, 1 3/4 ore.
După ce carnea a fiert la foc mic 1 1/4 ore, curățați morcovii, apoi tăiați morcovii și dovleceii în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Curățați cartofii.
Adăugați cartofi și morcovi în oală (nu amestecați) și fierbeți, acoperiți, până când coastele sunt fragede și cartofii și morcovii sunt doar fragede, aproximativ 30 de minute.
Adăugați dovlecelul în oală (nu amestecați) și fierbeți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Transferați carnea și legumele cu o lingură pliată într-un vas mare de servire. Aruncați orice oase libere și păstrați carnea și legumele calde, acoperite.
Degresați grăsimea din sos și rezervați 1 lingură de grăsime. Se amestecă grăsimea rezervată în făină într-un castron mic pentru a face o pastă uscată. Pastă subțire cu 2 linguri de sos cald. Aduceți sosul la fiert și amestecați jumătate din pasta de făină până se îngroașă. (Dacă este necesar, amestecați mai multă pastă în sosul clocotit până se îngroașă până la consistența dorită.) Se fierbe sosul, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Se toarnă peste carne și legume.
* Coastele pot fi gătite, fără dovlecei, cu 1 zi înainte. Se răcește în oală, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți în sos, apoi adăugați dovleceii. Se fierbe la foc mic, acoperit, până se înmoaie.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.