Vin condimentat
Vinul condimentat este o garnitură care servește 8. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr muscovado, suc de portocale, măr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vin Condimentat, Vin Portocaliu Condimentat, și Vin Fierbinte Condimentat.
Instrucțiuni
Puneți zahărul, coaja de portocală, sucul și bucățile, scorțișoara și nucșoara într-o tigaie cu 300ml/12pt apă și dați la fiert. Se fierbe timp de 10 minute pentru a infuza condimentele, apoi se adaugă feliile de vin și mere și se aduce la foc mic.
Serviți în pahare rezistente la căldură.