Vin alb fiert cu coniac de pere
Vinul alb fiert cu coniac de pere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână anason stelat, miere, coniac de pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crock-Pot Vin Roșu Fiert Cu Brandy, Vin Alb Fiert, și Vin alb fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți vinul într-o cratiță medie grea cu anasonul stelar, ghimbirul, cardamomul, cuișoarele și mierea (începeți cu 3 linguri și reglați mai târziu, dacă este necesar). Puneți tigaia la foc mediu și aduceți doar la foc mic, amestecând ocazional. Opriți focul și lăsați vinul să se muleze cel puțin 15 minute.
Gustați și adăugați mai multă miere dacă doriți. Reîncălziți ușor vinul până începe să se aburească, apoi opriți focul și amestecați coniacul.
Împărțiți între 4 căni sau pahare rezistente la căldură, punând câteva condimente întregi în fiecare cană, dacă doriți, și adăugați o felie de pere asiatice. Toddy departe!
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Food 52 Volumul 2 De Amanda Hesser și Merrill Stubbs, 8012 William Morrow