Vin Alb Curcan Sos
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de curcan cu vin alb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de amidon de porumb, sare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Piept de curcan umed cu sos de vin alb, Lămâie - Usturoi Friptură De Curcan Și Sos De Vin Alb, și Curcan prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strecurați picăturile de curcan printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mare. Puneți deoparte 1 cană de picături într-un bol. Se amestecă vinul alb, rozmarinul și ardeiul negru în picăturile din cratiță și se aduce la foc mic la foc mediu-mic. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute pentru a găti alcoolul și a amesteca aromele.
Bateți amidonul de porumb în picăturile din castron și bateți amestecul de amidon de porumb în sosul fierbinte. Lăsați șuvița să se fierbe până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se amestecă sare după gust; strecurați orice bucăți mari de rozmarin înainte de servire.