Vicki ' s Tangerine Martini

Vicki ' s Tangerine Martini
Vicki ' s Tangerine Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $ 2.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 159 calorii. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de vodcă, lichior, suc de mandarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tangerine-Tartlets data cu frisca Zara si Granita mandarina, Paste de creveți și Crab ale lui Vicki, și Salata clasică de cartofi a lui Vicki.

Instrucțiuni

1
Puneți gheața într-un agitator de martini și turnați suc de mandarină, vodcă și lichior de portocale peste gheață. Acoperiți, agitați puternic și turnați într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista