Vermont Fasole La Cuptor Din ' Lighten Up, America!
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că dă fasole la cuptor Vermont de la 'Lighten Up, America! o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 236 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Meat Loaf Din ' Lighten Up, America!, Supă De Mazăre Împărțită Cu Șuncă Din 'Lighten Up, America!, și Bețișoare De Pește Prăjite La Cuptor Cu Sos Tartar Din 'Lighten Up, America!.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Scurgeți fasolea. Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Gatiti baconul in cuptorul olandez la foc mediu-mare 3 minute, amestecand frecvent.
Adăugați ceapa; reduceți focul la mediu și gătiți 4 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; se amestecă bine.
Adăugați 1 cană de apă; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați fasolea în tigaie, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de zahăr brun.
Adăugați 5 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Coaceți fasolea timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Per porție de 3/4 cană: calorii 203; grăsime 1,5 g (sat 0,4 g, mono 0,3 g, poli 0,5 g); proteine 9,7 g; CARB 38,8 g; fibre 11,1 g; CHOL 2 mg; fier 2,6 mg; sodiu 230 mg; CALC 89 mg