Vermont Fasole La Cuptor Din ' Lighten Up, America!
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că dă fasole la cuptor Vermont de la 'Lighten Up, America! o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 236 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Meat Loaf Din ' Lighten Up, America!, Supă De Mazăre Împărțită Cu Șuncă Din 'Lighten Up, America!, și Bețișoare De Pește Prăjite La Cuptor Cu Sos Tartar Din 'Lighten Up, America!.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea. Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Gatiti baconul in cuptorul olandez la foc mediu-mare 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați ceapa; reduceți focul la mediu și gătiți 4 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați 1 cană de apă; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Adăugați fasolea în tigaie, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 5 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți fasolea timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Per porție de 3/4 cană: calorii 203; grăsime 1,5 g (sat 0,4 g, mono 0,3 g, poli 0,5 g); proteine 9,7 g; CARB 38,8 g; fibre 11,1 g; CHOL 2 mg; fier 2,6 mg; sodiu 230 mg; CALC 89 mg