Vermont Fasole La Cuptor Din ' Lighten Up, America!

Vermont Fasole La Cuptor Din ' Lighten Up, America!
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că dă fasole la cuptor Vermont de la 'Lighten Up, America! o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 236 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Meat Loaf Din ' Lighten Up, America!, Supă De Mazăre Împărțită Cu Șuncă Din 'Lighten Up, America!, și Bețișoare De Pește Prăjite La Cuptor Cu Sos Tartar Din 'Lighten Up, America!.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea. Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Gatiti baconul in cuptorul olandez la foc mediu-mare 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ceapa; reduceți focul la mediu și gătiți 4 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 1 cană de apă; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Adăugați fasolea în tigaie, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 5 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți fasolea timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Per porție de 3/4 cană: calorii 203; grăsime 1,5 g (sat 0,4 g, mono 0,3 g, poli 0,5 g); proteine 9,7 g; CARB 38,8 g; fibre 11,1 g; CHOL 2 mg; fier 2,6 mg; sodiu 230 mg; CALC 89 mg
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista