Verdeață în stil Kenyan în sos de lămâie

Verdeață în stil Kenyan în sos de lămâie
Verdele în stil Kenyan în sos de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 245 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți apă, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Verdeață în stil Brazilian, Verdeață În Stil Sudic, și Verdeață În Stil Sudic.

Instrucțiuni

1
Într-o chiuvetă mare cu apă călduță, agitați bine verdeața pentru a îndepărta orice nisip ascuns. Ridicați cu grijă verdele din apă și transferați-le într-o strecurătoare, lăsând nisipul pe fundul chiuvetei. Repetați procedura într-o chiuvetă cu apă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
VerziiVerzii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Scoateți și aruncați tulpinile lemnoase. Stivați frunzele collard câteva la un moment dat și tăiați-le transversal în benzi late de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
3
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați verdeața, acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând des, până când verdeața este abia fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
VerziiVerzii
5
Scurgeți bine verdele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și ardeiul iute și gătiți la foc mediu, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
8
Adăugați roșiile și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă verdele scurs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
VerziiVerzii
9
Într-un castron mediu, bateți apa rămasă cu sucul de lămâie, făina și sarea până se omogenizează. Se amestecă acest lucru în verdeață, se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând des, până când sosul s-a îngroșat și aroma de făină s-a fiert, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VerziiVerzii
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Serviți imediat.
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista