Verdeață în stil Kenyan în sos de lămâie
Verdele în stil Kenyan în sos de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 245 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți apă, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Verdeață în stil Brazilian, Verdeață În Stil Sudic, și Verdeață În Stil Sudic.
Instrucțiuni
Într-o chiuvetă mare cu apă călduță, agitați bine verdeața pentru a îndepărta orice nisip ascuns. Ridicați cu grijă verdele din apă și transferați-le într-o strecurătoare, lăsând nisipul pe fundul chiuvetei. Repetați procedura într-o chiuvetă cu apă proaspătă.
Scoateți și aruncați tulpinile lemnoase. Stivați frunzele collard câteva la un moment dat și tăiați-le transversal în benzi late de inci.
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o tigaie mare.
Adăugați verdeața, acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând des, până când verdeața este abia fragedă, aproximativ 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și ardeiul iute și gătiți la foc mediu, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă verdele scurs.
Într-un castron mediu, bateți apa rămasă cu sucul de lămâie, făina și sarea până se omogenizează. Se amestecă acest lucru în verdeață, se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând des, până când sosul s-a îngroșat și aroma de făină s-a fiert, aproximativ 3 minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;