Verdeață La Grătar

Verdeață La Grătar
Grilled Collard Greens ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 322 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, verdeață, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sandviș cu brânză la grătar cu șuncă și verdeață înăbușită, Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele de stepă se usucă Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate35
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista