Verdeață Gătită Lent

Verdeață Gătită Lent
Greens Collard gătit lent este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție conține 94 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de piper, verdeață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Verdeață Gătită Lent, Crupe Sărate Cu Verdeață Gătită Lent De La ' Afro-Vegan, și Aragaz Lent Collard Greens pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea și carnea din aripa de curcan, aruncând pielea și osul. Tăiați grosolan carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
OsOs
CarneCarne
2
Combinați curcanul tocat și următoarele 6 ingrediente într-un aragaz lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Acoperiți și gătiți la 9 ore mici sau până când verdeața este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
4
Se servește cu sos de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
5
Soppin ' Up: au unele pâine de porumb sau rulouri la îndemână pentru sopping sus sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
RolaRola
1
* Macaroane și brânză gata de coacere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
* Mazăre cu ochi negri fierbinți și picante
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre NeagrăMazăre Neagră
3
* Deli cornbread
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate71
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista