Verdeață de păpădie înăbușită cu usturoi cu Pancetta

Verdeață de păpădie înăbușită cu usturoi cu Pancetta
Usturoi-fiert păpădie verde cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 108 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Verdeață de păpădie cu usturoi prăjit și migdale, Păpădie verde și usturoi gătite în grăsime de rață, și Paste Primavera Cu Usturoi Verde Și Verdeață De Păpădie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați pancetta. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este crocanta si toata grasimea a fost redata, 3 pana la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie căptușită cu hârtie pentru a se scurge și a o lăsa deoparte.Reduceți căldura la minim și lăsați grăsimea topită să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați bulionul de pui și verdeața apoi acoperiți tigaia. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 1 până la 2 minute, până când verdele se ofilesc. Descoperiți tigaia și adăugați zahărul și sarea după gust. Se amestecă pentru a combina bine. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți până când verdeața este fragedă, cu 5 până la 10 minute mai mult. Verdele poate fi servit cald sau la temperatura camerei, garnisit cu pancetta rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
VerziiVerzii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista