Verdeață De Ghimbir
Ginger Collard Greens este o rețetă sudică care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 24 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dovlecei De Ghimbir Și Verdeață, Tastetrotting: verdeață prăjită cu ghimbir și Jalapeno, și Salată de verdeață Collard cu ghimbir și semințe picante fragile.
Instrucțiuni
Combinați apa, cuburile de bulion, ceapa tocată, usturoiul tocat, piperul, sarea, pudra de usturoi și pudra de ghimbir într-o oală mare; aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați verdeața și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când este foarte fraged, aproximativ 1 oră. Tulpina pentru a servi.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.