Verdeață Collard cu fenicul și unt de portocale

Verdeață Collard cu fenicul și unt de portocale
Verdeață Collard cu fenicul și unt de portocale ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 248 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, bulbi de fenicul—înjumătățiți, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Verdeață Collard și fasole de unt, Saut verdețuri de varză cu unt Miso caramelizat, și Verdeață de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2
Adăugați fenicul și coaja de portocală și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când feniculul se rumeneste în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc uniform, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Se adaugă sucul de portocale și se fierbe la foc mare până se reduce cu o treime, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
4
Se amestecă gulerele în loturi, adăugând mai multe pe măsură ce frunzele se ofilesc. Gatiti gulerele pana cand sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Collard GreensCollard Greens

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate51
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista