Verde muștar și plăcintă Fontina Filo
Mustar verde și Fontina Filo Pie este un vegetarian rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză fontina, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză la grătar cu curcan, Fontina și gust de mere-muștar, Ceapă verde și Fontinan Arancini, și Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar.
Instrucțiuni
Gătiți verdeața în loturi într-o oală mare cu apă clocotită până se înmoaie, 1 până la 2 minute și transferați loturile într-un castron cu apă cu gheață.
Preîncălziți cuptorul la 37
Scurgeți verdele și stoarceți cât mai uscat posibil. Într-un castron, amestecați verdeața cu ulei, sare și piper.
Unt un 8-in. tava de copt pătrată și așezați 1 pătrat filo în partea de jos.
Ungeți ușor cu unt și acoperiți cu încă 5 pătrate, untând fiecare. Sus cu verdeață, apoi brânză. Repetați stratificarea filo și untul cu foile rămase, apoi tăiați toate straturile în 9 bucăți.
Coaceți până devin aurii și crocante, aproximativ 55 de minute.
* Sau folosiți 3 pungi (10 oz. fiecare) verdeață de muștar tocată; vor fi ușor mai mestecate, deoarece coastele sunt incluse.