Veracruzana Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $ 3.47 pe portie. O porție conține 233 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de dafin, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Somon La Gratar Cu Lamaie Si Cimbru Salsa Veracruzana, Halibut Veracruzana, și Pește Veracruzana.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 4 ingrediente, tăiate în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 20 de minute sau până când pielea este blister. Se răcește și se îndepărtează piei.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Tăiați ardeii galbeni și chilii poblano în fâșii; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Puneți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Așezați roșiile și ardeii grași roșii într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul de roșii în ceapa sotată. Reduceți căldura la minim și fierbeți 30 de minute. Se amestecă ardeiul gras galben și fâșiile de chile poblano, frunzele de dafin și ingredientele rămase. Simmer 15 minute sau până când amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.