Veracruzana Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $ 3.47 pe portie. O porție conține 233 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de dafin, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Somon La Gratar Cu Lamaie Si Cimbru Salsa Veracruzana, Halibut Veracruzana, și Pește Veracruzana.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 4 ingrediente, tăiate în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 20 de minute sau până când pielea este blister. Se răcește și se îndepărtează piei.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Tăiați ardeii galbeni și chilii poblano în fâșii; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Chorizo Mexican De Porc
3
Puneți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Așezați roșiile și ardeii grași roșii într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul de roșii în ceapa sotată. Reduceți căldura la minim și fierbeți 30 de minute. Se amestecă ardeiul gras galben și fâșiile de chile poblano, frunzele de dafin și ingredientele rămase. Simmer 15 minute sau până când amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Chorizo Mexican De Porc
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.