Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Veracruz de pește cu sos verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați salsa verde, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Pește Veracruz, Pește Veracruz, și Tostadas de pește, stil Veracruz pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.