Velveeta xtrasex Salsa Mac și brânză

Velveeta xtrasex Salsa Mac și brânză
Velveeta Mac salsa și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 733 calorii, 46G de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,5 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți apă, salsa groasă, rotundă la sol și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați VELVEETA Salsa Mac ' N Cheese, Macaroane salsa și brânză Velveeta, și Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită și usturoiul în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați salsa și apă; aduceți la fierbere. Se amestecă macaroane; reduceți căldura și acoperiți tigaia. Se fierbe până când macaroanele sunt fragede, 8 până la 10 minute. Se amestecă brânza în amestec până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de imersie poate fi asociat cu spumant Rosa și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino spumante ros_loc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Sparkling Rossixt este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă prin finisaj.Ruffino Sparkling Rossocktif este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate cu verdețuri mixte.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista