Vechi de școală de carne de vită Tacos este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 737 calorii, 19g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de chimen măcinat, parmezan, roșii de viță de vie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ), și Mini Taco Pizza Bites și o vizită înapoi la școală la Staples înapoi la Centrul școlar.
Instrucțiuni
1
Adăugați 1 1/2 căni de apă fierbinte într-un bol mare și adăugați chilele uscate. Lăsați să stea, astfel încât chilii să se rehidrateze și să se umfle, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți o picătură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează până se parfumează și se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați chimenul, apoi turnați roșiile tăiate cubulețe, ardeii chile rehidratați și apa lor. Condimentează cu puțină sare și piper. Apoi acoperiți și fierbeți până când sosul s-a redus și s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute. Puree cu un blender de băț (sau într-un blender obișnuit), având grijă ca lichidul să fie fierbinte și aerul din blender să se extindă. Puree până se omogenizează și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De Usturoi Tocat
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru umplutura de taco: puneți o tigaie mare la foc mare și adăugați o picătură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se adaugă ceapa și ardeii grași și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se adaugă carnea de vită măcinată și se sotează în timp ce se rupe cu spatele unei linguri de lemn. Gatiti pana se rumeneste bine, 7-8 minute. Apoi condimentați cu chimenul, usturoiul granulat, ardeiul, pudra de ceapă, sarea și piperul. Gatiti inca 3-4 minute. Apoi amestecați jumătate din sosul enchilada (rezervați cealaltă jumătate pentru asamblare). Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Sos Enchilada
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Umăr
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Pentru tortilla: luați o tigaie mare sau o tavă antiaderentă și pulverizați ușor cu spray-ul de gătit cu ulei de măsline. Încălziți o tortilă timp de aproximativ 30 de secunde pe ambele părți, apoi acoperiți ușor o parte cu o stropire de parmezan. Cald prin, și apoi flip astfel încât toasturi partea brânză în jos. Lăsați brânza să gătească și să se rumenească, aproximativ 15 secunde, apoi scoateți din tigaie. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Așezați o tortilla, cu partea de brânză în sus, pe o farfurie și deasupra cu amestecul de carne de vită măcinată, o alunecare a sosului rezervat enchilada și garnisiți cu câteva roșii, salată mărunțită, cremă, tei și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.