Vechi de școală de carne de vită Tacos este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 737 calorii, 19g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de chimen măcinat, parmezan, roșii de viță de vie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ), și Mini Taco Pizza Bites și o vizită înapoi la școală la Staples înapoi la Centrul școlar.
Instrucțiuni
1
Adăugați 1 1/2 căni de apă fierbinte într-un bol mare și adăugați chilele uscate. Lăsați să stea, astfel încât chilii să se rehidrateze și să se umfle, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o picătură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează până se parfumează și se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați chimenul, apoi turnați roșiile tăiate cubulețe, ardeii chile rehidratați și apa lor. Condimentează cu puțină sare și piper. Apoi acoperiți și fierbeți până când sosul s-a redus și s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute. Puree cu un blender de băț (sau într-un blender obișnuit), având grijă ca lichidul să fie fierbinte și aerul din blender să se extindă. Puree până se omogenizează și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru umplutura de taco: puneți o tigaie mare la foc mare și adăugați o picătură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă ceapa și ardeii grași și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se adaugă carnea de vită măcinată și se sotează în timp ce se rupe cu spatele unei linguri de lemn. Gatiti pana se rumeneste bine, 7-8 minute. Apoi condimentați cu chimenul, usturoiul granulat, ardeiul, pudra de ceapă, sarea și piperul. Gatiti inca 3-4 minute. Apoi amestecați jumătate din sosul enchilada (rezervați cealaltă jumătate pentru asamblare). Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Sos Enchilada
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Pentru tortilla: luați o tigaie mare sau o tavă antiaderentă și pulverizați ușor cu spray-ul de gătit cu ulei de măsline. Încălziți o tortilă timp de aproximativ 30 de secunde pe ambele părți, apoi acoperiți ușor o parte cu o stropire de parmezan. Cald prin, și apoi flip astfel încât toasturi partea brânză în jos. Lăsați brânza să gătească și să se rumenească, aproximativ 15 secunde, apoi scoateți din tigaie. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Așezați o tortilla, cu partea de brânză în sus, pe o farfurie și deasupra cu amestecul de carne de vită măcinată, o alunecare a sosului rezervat enchilada și garnisiți cu câteva roșii, salată mărunțită, cremă, tei și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.