Vasile Mojito
Vasile Mojitos este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan băutură. Această rețetă servește 2 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 245 calorii. Dacă aveți frunze de busuioc, sifon club, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mojito cu mere-busuioc, Mojito Portocaliu-Busuioc, și Mojito Portocaliu-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rotiți 2 frunze de busuioc și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până când sunt bine amestecate; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Puneți 6 până la 8 frunze de busuioc rămase într-un agitator mare de cocktail cu câteva cuburi de gheață, restul de 4 lingurițe. zahăr și suc de lămâie. Amestecați amestecul cu spatele unei linguri groase de lemn, ținând mâna deasupra pentru a preveni vărsarea, până când busuiocul s-a rupt.
Adăugați rom și încă câteva cuburi de gheață la agitator, acoperiți și agitați pentru a amesteca. Frecați o pană de var de-a lungul marginii a 2 pahare lowball și înmuiați zahărul de busuioc (rezervați zahărul rămas pentru mai multe cocktailuri).
Adăugați câteva cuburi de gheață la fiecare pahar.
Scoateți partea superioară din agitator (nu tensionați) și împărțiți amestecul între ochelari. Completați fiecare cu sifon de club și amestecați.
Garnisiți cu o pană de var.